Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Kaljun hoito kotona salonkityyliin - Nõberu of Sweden on kaljun kaveri

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!

Kaljun hoito onnistuu samoilla periaatteilla kuin kasvojen huolellinen parranajo. Vaikka kaljun ajaminen olisi jokapäiväinen rutiini, on kaljun leikkaus syytä tehdä päänahan ihoa arvostaen. Hyvinvoiva päänahka saa kaljun näyttämään hyvältä!

Jos haluat kaljun ajamisesta ylellisemmän kokemuksen, käy saunassa tai käytä lämmintä haudetta ennen kaljun ajelun aloittamista. Sauna tai haude lämmittävät ja pehmentävät ihoa, jolloin kaljun ajelu on helpompaa.

Shaving Gel – kaljun ajaminen ylellisellä parranajogeelillä

Korkealaatuinen parranajogeeli on iholle hellävarainen tuote, joka rauhoittaa ihoa. Kaljun ajaminen parranajogeelillä on sopii tarkkaan sheivaamiseen. Läpinäkyvä ja vaahtoamaton geeli tarjoaa miellyttävän parranajokokemuksen.

Tee näin: Levitä parranajogeeliä ajettavalle alueelle ja aja haluamasi alue. Parranajon jälkeen huuhtele geeli pois kylmällä vedellä ja hiero jäljelle jääneet öljyt iholle. Se auttaa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa, eikä iho tunnu kuivalta ja kireältä.

Kaljun ajaminen höylällä – terävä höylä ei tee haavoja

Päänahka on verrattavissa kasvojen alueen ihoon. Kaljun ajaminen on vain haastavampaa takaraivon peilailun vuoksi.

Kaljun ajaminen höylällä takaa parhaimman lopputuloksen. Klassinen partahöylä eli ns. safety razor helpottaa kaljun ajamista ilman haavoja.

Tee näin: Aloita kaljun ajaminen hiusten kasvusuunnan mukaisesti. Tee veto aina niin pitkälle kuin mahdollista, kunnes hiusten kasvusuunta vaihtuu. Huuhtele höylä jokaisen vedon jälkeen kuuman veden alla. Lopuksi voit tehdä vetoja hiusten kasvusuuntaa vastaan, jos haluat oikein sileän kaljun.

Pese kalju puhtaaksi ylimääräisestä partavaahdosta ja hiuskarvoista. Kylmä vesi sulkee ihohuokoset.

Kaljun ajaminen höylällä

Alunakivi sulkee pienet haavat ja desinfioi

Alunakivi on tarkoitettu parranajon päättämiseen, mutta toimii yhtä hyvin myös kaljuksi ajeltuun päähän. Alunakivi sulkee kaljun ajelusta aiheutuneet pienet haavat ja lisäksi rauhoittaa sekä desinfioi ihon.

Tee näin: Kastele alunakivi ja hiero sillä kaljua kevyesti. Tunnet ihollasi pientä häipyvää pistelyä, josta ei tarvitse huolestua.

Alunakivi sulkee pienet haavat ja desinfioi

After shave rauhoittaa ihon kaljun ajamisen jälkeen

After shave rauhoittaa päänahan samalla tavalla, mitä kasvojen ihon parranajon jälkeen. After Shave Balm kosteuttaa ihoa ja imeytyy nopeasti, jolloin se ei jätä rasvaista tunnetta iholle.

Tee näin: Lisää after shave -tuote hyvin kuivattuun kaljuun kevyesti hieroen. Hieronta edistää verenkiertoa. Annostele maltillisesti ja hiero käsiin. Anna after shave -tuotteen haihtua muutaman sekunnin ajan käsissä, jolloin osa sen sisältämästä alkoholista haihtuu. Sivele tämän jälkeen after shave päänahkaan.

Katso kaikki Nõberu of Sweden -tuotteet klikkaamalla tästä!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit