Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Hoida ikääntyvää ihoasi rakkaudella – Paras kosteusvoide ikääntyneelle iholle

Ihon ikääntyminen on väistämätöntä meille kaikille. Ensimmäisten naururyppyjen ilmestyessä silmäkulmiin, moni alkaa katsella ikääntyneen ihon kosteusvoidepurkkeja aivan uusin silmin.

Ihon ikääntyminen on väistämätöntä meille kaikille. Ensimmäisten naururyppyjen ilmestyessä silmäkulmiin, moni alkaa katsella ikääntyneen ihon kosteusvoidepurkkeja aivan uusin silmin.

Tästä artikkelista voit lukea, millainen on paras kosteusvoide ikääntyneelle iholle, sekä parhaat vinkkimme ikääntyvän ihon hoitoon. Joten jatka lukemista!

Ihon ikääntyminen alkaa aivan huomaamatta.

Noin 30-vuotiaana ihon kollageenin tuotanto ja kyky sitoa kosteutta vähenevät hiljalleen. Ihonalaisen rasvan määrä vähenee ja iho ohenee. Kasvoille ilmestyy pigmenttimuutoksia ja iho muuttuu kuivemmaksi. Iholle alkaa muodostumaan juonteita ja ryppyjä.

Ikääntymisen merkit ovat hyvin yksilöllisiä. Yleensä ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät silmän- ja huultenympärysiholla, jossa kasvojen iho on ohuinta ja helposti rypistyvää.

Ihon rakenteeseen vaikuttavat muun muassa:

  • Ikä
  • Perimä
  • Tupakointi
  • Auringolle altistuminen
  • Ihosta huolehtiminen
Liiallinen auringon ottaminen ei ole hyväksi iholle. Muista suojata ihosi vähintään SPF 30 -aurinkosuojavoiteella!

Liiallinen auringon ottaminen ei ole hyväksi iholle. Muista suojata ihosi vähintään SPF 30 -aurinkosuojavoiteella!

Juonteet sileämmäksi syömällä ja aurinkorasvalla

Elintavoilla on suuri merkitys ihon ikääntymiseen, mutta myös yleiseen terveydentilaan ja jaksamiseen. Säännöllisellä liikunnalla, terveellisellä ruokavaliolla ja riittävillä yöunilla pääset jo pitkälle.

Syömällä monipuolisesti ja riittävästi varmistat, että keho saa tarpeeksi ravintoaineita, jotka vaikuttavat suoraan myös ihon hyvinvointiin.

Jos haluat panostaa ravitsemuksessa erityisesti ihoa helliviin hivenaineisiin ja vitamiineihin, kiinnitä huomiota seuraavien ravintoaineiden riittävään saantiin:

  • Biotiini. Edistää keratiinin tuotantoa. Sitä saa kaurasta, kananmunan keltuiaisesta, tummanvihreistä kasviksista, pähkinöistä, kukkakaalista ja sisäelimistä, kuten maksasta.
  • Niasiini. Tehostaa ihon uudistumisprosessia. Sitä saa lihatuotteista, kalasta, pähkinöistä ja pavuista.
  • B2-vitamiini. Edistää kokonaisvaltaisesti ihon hyvinvointia. Sitä saa lihasta, maksasta, kananmunasta ja vihreistä lehtikasviksista.
  • Kupari. Ylläpitää ihon normaalia pigmenttiä. Sitä saa maksasta ja sisäelimistä, täysjyväviljasta, perunasta, pähkinöistä ja palkokasveista.
  • C-vitamiini. Tukee kollageenin muodostumista ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Sitä saa paprikasta, persiljasta, lehtikaalista, pinaatista, mustaherukasta, appelsiinista, tyrnimarjoista, lantusta ja nauriista.

Riittävä veden juominen ylläpitää ihon kosteustasapainon tasaisena ja lisää ihon elastisuutta. Kun juot 1,5 – 2 litraa vettä joka päivä, olosi on pirteä ja ihosi voi hyvin. Sen sijaan runsas alkoholin nauttiminen ja tupakointi kuivattavat elimistöä ja siten nopeuttavat ihon vanhenemista.

Yksi merkittävimmistä teoista, jolla voit ehkäistä ennenaikaista vanhenemista on suojautua auringolta. Auringon UV-säteet heikentävät ja muuttavat ihon sidekudoksen rakennetta, jolloin ihosta tulee ohuempi, ryppyisempi ja veltompi.

Paras keino suojautua auringolta on välttää auringon ottamista, suojata iho vähintään SPF 30-suojakertoimen aurinkovoiteella ja käyttää pitkähihaisia, ohuita vaatteita.

Ikääntyvän ihon kasvovoiteet sisältävät tavallista kasvovoidetta enemmän hoitavia ainesosia.

Ikääntyvän ihon kasvovoiteet sisältävät tavallista kasvovoidetta enemmän hoitavia ainesosia.

Ikääntyvän ihon kasvovoiteet tukevat ihon hyvinvointia

Laadukkailla kosmetiikkatuotteilla tuet ihosi hyvinvointia. Ikääntyvälle iholle suunnatut anti-age-tuotteet sisältävät tavallisia kasvovoiteita enemmän hoitavia ja ravitsevia ainesosia. Ne ovat koostumukseltaan täyteläisiä ja stimuloivat ihon toimintaa.

Ikääntyvän ihon kasvovoiteet silottavat olemassa olevia juonteita, mutta myös ehkäisevät uusien juonteiden syntymistä.

Anti-age-tuotteiden päivittäinen käyttö pitää ikääntyvän ihon kosteutettuna, terveenä ja kauniin sävyisenä.

RVB Skinlab Fillift 24h Remodelling Lifting Effect Cream


Diego Dalla Palma Professional Fillift 24h Remodelling Lifting Effect Cream -kasvovoide

Ylellinen kasvovoide luo kohottavan ja muotoilevan vaikutuksen 4D-efektin avulla. Täyteläisyys palaa poskille ja muille kasvojen, kaulan ja dekolteen alueille, joista volyymi vähenee ikääntyessä. Häivyttää juonteita ja lopputuloksena on pehmeä ja sileä iho.

Tutustu ja tilaa

Diego Dalla Palma Milano Time Control Absolute Anti Age Cream -kasvovoide


Diego Dalla Palma Milano Time Control Absolute Anti Age Cream -kasvovoide

Kasvovoide stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa ihon rakennetta. Häivyttää juonteita tehokkaasti. Sisältää BIO-PLACENTA -kompleksia, joka sisältää viittä epidermaalista ja dermaalista kasvutekijää, aminohappoja ja foolihappoja. Kompleksi ehkäisee ryppyjä ja elastisoi sekä elvyttää ihoa.

Tutustu ja tilaa

RVB Skinlab Fillift Smoothing Eye And Lip Contour Cream -silmän- ja huultenympärysvoide


Diego Dalla Palma Professional Fillift Smoothing Eye And Lip Contour Cream -silmän- ja huultenympärysvoide

Täyteläinen voide ehkäisee silmäluomien veltostumista ja häivyttää ilmejuonteita ja pystyjuonteita huulten ympärillä. Häivyttää myös silmäympärysalueen tummuutta ja turvotusta.

Tutustu ja tilaa


Diego Dalla Palma Professional 24-hour Revitalising Anti-Age Cream -hoitovoide

Tehokas anti-age-tehohoito hidastaa ensimmäisiä iän merkkejä iholla. Anti-InflammAging -menetelmä taistelee alkavia mikrotulehduksia ja vapaita radikaaleja vastaan. Hopeamikrohiukkaset vahvistavat ihon rakennetta. Lopputuloksena on kosteutettu ja tasoittunut iho.

Tutustu ja tilaa

Tutustu muihinkin anti-age-hoitotuotteisiimme klikkaamalla tästä!

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit