Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Arganöljy hiuksille ja iholle – Miksi sinun tulisi käyttää arganöljyä kauneudenhoidossa?

Ylellinen arganöljy on tunnettu sen erittäin hoitavista ja tehokkaista ominaisuuksistaan. Se on myös monipuolinen tuote, jota voi käyttää lähes mihin tahansa kauneudenhoidossa. Kerromme artikkelissamme, miksi arganöljy on niin tehokasta ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää ihon- ja hiustenhoidossa.

Ylellinen arganöljy on tunnettu sen erittäin hoitavista ja tehokkaista ominaisuuksistaan. Se on myös monipuolinen tuote, jota voi käyttää lähes mihin tahansa kauneudenhoidossa.

Kerromme artikkelissamme, mistä arganöljy on peräisin, miten sen valmistus tehdään ja kuka sen valmistaa. Saat tietää myös, miksi arganöljy on niin tehokasta ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää ihon- ja hiustenhoidossa.

Artikkelin lopusta löydät tuotesuosituksemme, jotka sisältävät hoitavaa arganöljyä. Jatka siis lukemista!

Arganpuusta saatava arganöljy on tärkeä elinkeino

Arganöljyä kerätään arganpuun pähkinöistä, joita kasvaa ainoastaan Marokossa. Arganpuu on kuivuutta kestävä ja pitkäikäinen puu, joka voi elää jopa 200-vuotiaaksi.

Sen syvälle hiekkaan uppoavat vankat juuret pitävät puun paikoillaan kovassakin tuulessa. Arganpuu ehkäisee myös aavikoitumista juuriensa ansiosta.

Alueen kantaväestöön kuuluvat berberit ovat käyttäneet arganöljyä satojen vuosien ajan suojaaman ihoa auringolta ja pölyävältä hiekalta. Lisäksi arganöljyä on käytetty paljon ruoanlaitossa.

Berberien kieliryhmään kuuluvat naiset valmistavat perinteisesti arganöljyä, joten kyseessä on samalla myös tärkeä elinkeino.

Kyliin on perustettu osuuskuntia, joilla on tärkeä rooli paikallisten naisten työllisyydessä ja heidän asemansa parantamisessa. Osuuskunta takaa myös vakaan ja luotettavan toimeentulon.

Tiesitkö että yhteen litraan arganöljyä tarvitaan 30-40 kg arganpuun pähkinöitä?

Arganöljy sopii mainiosti sekä hiuksille että iholle.


Arganöljy sopii mainiosti sekä hiusten- että ihonhoitoon.

Ravintorikas ja kosteuttava arganöljy

Laadukkaan arganöljyn valmistaminen on monivaiheinen prosessi, joka kestää noin vuorokauden.

Arganöljy on parhaimmillaan, kun se valmistetaan kylmäpuristus -menetelmällä, jolloin sitä ei käsitellä korkeissa lämpötiloissa.

Kylmäpuristus säilyttää arganöljyn korkean ravinnepitoisuuden ja kauniin kullankeltaisen sävyn.

Arganöljy on ominaisuuksiltaan erittäin kosteuttava ja pehmentävä öljy. Se muistuttaa koostumukseltaan kuivaöljyä ilman rasvaista tunnetta.

Koostumuksensa ansiosta arganöljy imeytyy nopeasti. Monet rasvaisen ja epäpuhtaan ihotyypin omistavat ihmiset käyttävät ihonhoidossa arganöljyä sen rasvattomuuden takia.

Arganöljy sisältää luontaisesti paljon E- ja A-vitamiinia sekä paljon antioksidantteja. Lisäksi arganöljyssä on runsaasti omega 6 -rasvahappoja sekä linolihappoa. Ei ole siis ihme, että arganöljy on niin hoitavaa!

Arganöljy sopii käytettäväksi:

  • Ihon kosteutukseen. Arganöljyn sisältämät E ja A-vitamiinit sekä rasvahapot korjaavat mahdollisia ihovaurioita ja hillitsevät tulehdusta. Se ehkäisee ihon kuivuutta ja ärsytystä. Myös herkkäihoiset voivat käyttää arganöljyä. Allergiareaktiot ovat harvinaisia.
  • Ikääntyvän ihon hoitoon. Arganöljyn on todettu vähentävän juonteita ja palauttavan ihon elastisuutta. Se neutralisoi vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ikääntymisen merkkejä.
  • Aknen hoitoon. Kevyt ja ”kuiva” koostumus sopii rasvaisen ihon hoitoon, koska se tasapainottaa talin tuotantoa. Arganöljy häivyttää myös aknearpia ajan saatossa.
  • Latvojen hoitoon ja muotoiluun. Arganöljy ravitsee ja silottaa hiuksia tehokkaasti, jolloin pörröisimmätkin hiukset näyttävät terveiltä ja asettuvat paremmin paikoilleen.
  • Käsien ja jalkojen hoitoon. Pehmentävän ominaisuutensa ansiosta arganöljy kosteuttaa ja hoitaa kuivia käsiä ja jalkoja. Myös kynnet ja kynsinauhat vahvistuvat ja eivätkä repeile yhtä helposti!
  • Parran hoitoon. Levittämällä arganöljyä partaan sen pörröisyys vähenee ja siitä tulee kiiltävä ja sileä. Parranalusihosta tulee kosteutettu, jolloin kutina vähenee.
  • Raskausarpien ehkäisyyn. Säännöllinen arganöljyn levittäminen iholle raskauden aikana auttaa ehkäisemään raskausarpien syntymistä. Jos raskausarpia on jo ilmestynyt, säännöllisesti levitettynä arganöljy auttaa häivyttämään raskausarpia.

Tiesitkö, että voit lisätä arganöljyä tipan tai kaksi kasvovoiteeseen tai meikkivoiteeseen tuomaan lisähoitoa iholle!

Arganöljyä sisältävät hius- ja partatuotteet

System Professional LuxeOil Keratin Boost Essence

System Professional LuxeOil Keratin Boost Essence on hiuksiin jätettävä, keratiinia vahvistava tehohoitosuihke. Se uudelleenrakentaa ja voimistaa keratiinia rikkoutumista vastaan. Uniikki aminohappoinen koostumus boostaa hiuksen rakennetta sisältä päin.Tuotteen sisältämät argan-, jojoba- ja manteliöljyt ravitsevat ja energisoivat hiusta.

KATSO TUOTE


Dark Oil Lightweight Shampoo


Dark Oil Lightweight Shampoo

Dark Oil Lightweight Shampoo sisältää yhdistelmän erilaisia laadukkaita öljyjä, kuten mm. arganöljyä. Öljykombo hoitaa hiuksia tehokkaasti tehden niistä ravitut. Kevyt shampoo pesee hiukset jättäen niihin miellyttävän rakenteen ja upean kiillon.

KATSO TUOTE

Dark Oil Lightweight Conditioner


Dark Oil Lightweight Conditioner

Dark Oil Lightweight Conditioner on mm. arganöljyä sisältävä, silottava ja kevyt hoitoaine, joka säilyttää hiusten keveyden ja rakenteen, selvittäen samalla hiukset takuttomaksi.

KATSO TUOTE

Nõberu of Sweden Beard Wash

Nõberu of Sweden Beard Wash on arganöljyllä ja vihreällä teellä rikastettu, tehokas ja hellävarainen partashampoo, joka puhdistaa parran sekä ihon sen alla. Parrasta tulee puhdas, kiiltävä ja hyvinvoiva.

KATSO TUOTE

Arganöljyä sisältävät ihonhoitotuotteet

Diego Dalla Palma Milano Gold Infusion Youth Potion

Diego Dalla Palma Milano Gold Infusion Youth Potion on 100 % luonnollinen öljyseerumi, joka koostuu täydellisestä yhdistelmästä 30 luonnonöljyä (kuten mm. arganöljyä) sekä puhdasta kultaa.

Öljyseerumi uudistaa ihoa ja tekee siitä tasaisen, raikkaan ja heleän. Tehokas koostumus uudelleenrakentaa ihoa sisältä päin sekä antaa elinvoimaa ja kiinteyttä iholle.

KATSO TUOTE

Nõberu of Sweden Shower Cream

Nõberu of Swedenin Shower Cream -suihkuvoide pesee puhtaaksi, mutta jättää ihon miellyttävän kosteutetuksi! Hoitava suihkuvoide sisältää arganöljyn, jojobaöljyn, oliiviöljyn ja auringonkukkaöljyn sekoituksen, joka kosteuttaa ihoa puhdistuksen aikana.

KATSO TUOTE

Silk Argan Fibre Lash Mascara Kit -kuituripsiväri

Silk Argan Fibre Lash Mascara -kuituripsiväri on ripsiä tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri. Kuituripsiväri toimii kahdessa vaiheessa: ensin ripsiin käytetään geeliä ja sen jälkeen ripsiin harjataan luonnollista kuitua. Lopputuloksena saat välittömästi kauniinmuotoiset ja jopa 150 % pidemmät ripset. Kuituripsiväri sisältää kylmäpuristettua, sertifioitua orgaanista arganöljyä.

KATSO TUOTE

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit