Suomalaista luotettavaa palvelua
Nopeat toimitukset

Ilmainen toimitus yli 79€ tilauksiin

Täydelliset ripset ja kulmakarvat uudella Xlash-tuotesarjalla

Kampaamotuotteille on rantautunut uusi tuotemerkki Xlash, joka sisältää tehokkaita ja kliinisesti testattuja seerumeita ripsille ja kulmakarvoille. Xlash korvaa Revitalash-sarjan, jonka maahantuonti Suomeen on loppunut.

Xlash on ruotsalainen kosmetiikkamerkki, joka on ympäri maailmaa tunnettu erityisesti ripsille ja
kulmakarvoille kehitetyistä seerumeista. Xlashin lippulaivatuote on Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi.

Tuotteissa yhdistyvät luonnolliset ainesosat, moderni tiede ja huipputeknologia.

Tuotteet eivät sisällä voimakkaita ja ärsyttäviä kemikaaleja. Tuotteiden teho ja turvallisuus on todistettu kliinisissä tutkimuksissa yhdessä silmälääkärin ja ihotautilääkärin kanssa.

Jatkossa Xlash-tuotesarja korvaa rakastetut Revitalash-tuotteet Kampaamotuotteilla. Revitalash Cosmeticsin Suomen maahantuonti on loppunut. Jos olet aiemmin käyttänyt Revitalashin ripsi- tai kulmaseerumia, testaa tehokasta Xlash-ripsiseerumia.

Tutustu koko Xlash-valikoimaamme tästä!

Xlash Eyelash Serum -ripsiseerumi


Xlash Eyelash Serum on palkittu ripsiseerumi, joka tehostaa ripsien kasvua. Xlash-ripsiseerumilla kasvatat turvallisesti ja hellävaraisesti näyttävät ja kauniit ripset. Saat tutkitusti vahvemmat, pidemmät ja tuuheammat ripset jopa 28 päivässä. Heitä hyvästi ripsipidennyksille ja tekoripsille!

  • 70 % pidemmät ripset – 100 % tuotetta testanneista huomasi ripsiensä kasvaneen.
  • Yli 33 % runsaammat ja 22 % vahvemmat ripset.
  • Tekee ripsistä vahvemman ja tuuheamman näköiset.
  • Näkyviä tuloksia jopa 28 päivässä.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Xbrow Eyebrow -kulmakarvaseerumi


Xbrow Eyebrow -kulmakarvaseerumi hoitaa hennot ja harvat kulmakarvat tuuheammaksi ja paksummaksi. Sen tutkitusti vaikuttava koostumus hyödyntää kulmakarvojen luonnollista kasvua tukevaa peptidiä, joka yhdessä hoitavien ja kosteuttavien ainesosien kanssa vahvistaa ja ravitsee kulmakarvoja.

Tutustu tuotteeseen tästä.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Klubikirjeemme tilaajana saat kerran kuussa rahanarvoisia etuja verkkokauppaamme ja tietoa alennuksista. Klubikirjeemme uudet tilaajat saavat 10 € alennuskupongin kauppaamme. Alennuskuponki on käytettävissä yli 50 € tilauksiin. Voit milloin tahansa myös perua klubikirjeen tilauksen. Tilaa klubikirje sähköpostiisi alla olevalla lomakkeella.

Tilaa klubikirje – Saat 10 € alennuskupongin!

Tuotemerkit

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit